کانون هموفیلی ایران دزفول

کانون هموفیلی ایران دزفول در سال 1383 فعالیت خود را جهت ارائه خدمات درمانی به بیماران کلیوی آغاز کرد.

" " " " " " " " " " " " " " " " " " "

دزفول، خوزستان، ایران

اطلاعات خیریه

شیوه کمک شیوه کمک
-
گروه هدف گروه هدف
مردان و زنان بیمار
محدوده فعالیت محدوده فعالیت
-
اطلاعات سازمانی

نوع سازمان نوع سازمان
کانون
مرجع صادرکننده مجوز مرجع صادرکننده مجوز
نیروی انتظامی
تاریخ تاسیس تاریخ تاسیس
-
شماره ثبت شماره ثبت
-
اطلاعات فرد

تعداد مددجویان تعداد مددجویان
-
تعداد کارمندان تعداد کارمندان
-
تعداد نیروهای داوطلب تعداد نیروهای داوطلب
-
اطلاعات تماس

سایت سایت
آدرس آدرس
دزفول-جاده دزفول اندیمشک-بیمارستان دکتر گنجویان
اینستاگرام اینستاگرام
تلگرام تلگرام

در راستای ارائه ی خدمات درمانی و رفاهی به بیماران نیازمند شهرهای شمال خوزستان وجنوب استان ایلام از پایان سال 1383 درمحل فعلی بیمارستان بزرگ دزفول فعالیت خود را آغاز نمود. پس از شناسایی بیماران و تشکیل پرونده جهت این عزیزان تمرکز دفتر به سمت "کنترل تولد هموفیلی درخانواده های سابقه دار"سوق داده شد، مشاوره های متعددی در این زمینه با همکاری پزشک درمانگر درمانگاه هموفیلی دزفول با خانواده های با سابقه ی هموفیلی صورت گرفت که خوشبختانه شاهد نتایج بسیار مطلوبی بودیم به طوری که تولد در خانواده های سابقه دار هموفیلی شدید در گروه های فاکتور 7و8و9 بصورت صددرصد کنترل شده است. اقدام بعدی کانون در خصوص "پیشگیری از معلولیت کودکان هموفیلی زیر15سال" بوده است. به دنبال طرح پیشگیری از معلولیت بیماران این مرکز پس از تهران وشیراز سومین مرکز بوده که طرح پیشگیری از معلولیت را اجرا نموده است.

دفتر کانون دزفول پس از مکاتبات و رایزنی های متعدد با هئیت مدیره محترم وقت و مدیرعامل محترم کانون هموفیلی ایران با مسئولیت آقای علی کریمیان راد مجوز تأسیس گرفت و در اواخر سال ۱۳۸۳ فعالیت خود را جهت خدمت رسانی به بیماران هموفیلی شمال استان خوزستان و جنوب استان ایلام آغاز نمود کانون در حال حاضر ۵۹ نفر بیمار با اختلالات انعقادی شناخته شده شامل بیماران هموفیل A و B، اختلال پلاکت و وان ویل براند تحت پوشش دارد. این دفتر از بدو تاسیس یک اتاق ۱۶ متری از محل بیمارستان بزرگ دزفول که با کمک و همکاری ریاست محترم وقت بیمارستان جناب آقای دکتر شهریارفر در اختیار کانون قرار گرفت و تا سال گذشته در این محل مستقر بود با توجه به پیشرفت و تجهیز دفتر و کمبود فضا محیط بزرگتری شامل (سه اتاق) از محل بیمارستان در اختیار کانون قرار گرفته است. این کانون سه نفر کارمند (اینجانب بعنوان مسئول دفتر، یک نفر بعنوان منشی و حسابدار و یک نفر بعنوان واحد جذب) دارد. در تاسیس این دفتر  از زحمات و راهنمایی های ارزشمند احمد قویدل ( مدیر عامل وقت کانون )‌ و جواد دست افکن ( مسئول وقت دفتر خوزستان ) استفاده گردیده است. 

حدود 12 هزار بيمار هموفيلي در كشور وجود دارد كه اگر مورد حمايت اجتماعي دولت قرار نگيرند حمايت دارويي آنها نيز كم ارزش خواهد بود.
با توجه به تعداد ناچيز تشكل هاي مردمي در ايران، ميزان آگاهي مردم كم است و براي توسعه اجتماعي و سياسي كشور بايد تعداد تشكل هاي مردمي را افزايش داد.
كبد 15 پروتئين براي انعقاد خون دارد و اگر كبد بيماران هموفيلي برداشته شود اين بيماران ديگر مشكلي در اين خصوص نخواهند داشت.
كمبود پلاكت نيز موجب خونريزي مي شود و  هموفيلي معروف ترين بيماري اختلال انعقادي است كه به واسطه كمبود فاكتور هشت و 9 بروز مي كند.
هموفيلي از زنان به مردان منتقل مي شود و براي جلوگيري از تولد بيماران هموفيلي بايد ازدواج فاميلي را كاهش داد چراكه ازدواج فاميلي يكي از اساسي ترين مشكلات كشور ما محسوب مي شود كه عوارض بسيار زيادي دارد.
مردم نيكوكار دزفول آمادگي ارائه خدمات به بيماران هموفيلي را دارند و هميشه در امور خير پيش قدم بوده اند.
حضور اين خيران دولت را مجبور به فعاليت و تلاش بيشتر در اين حوزه كرده است.

102 بيمار هموفيلي در كانون هموفيلي دزفول عضو است
 102 بيمار هموفيلي در كانون هموفيلي دزفول عضور است و اين بيماران مربوط به شهرستان هاي انديمشك، شوش، دزفول، دهلران، آبدانان و حومه هستند.
 اين كانون از سال 1383 به عنوان دومين مركز خارج از مركز استان در كشور به منظور ارائه خدمات درماني و حمايتي به بيماران هموفيلي افتتاح شد.
كانون هموفيلي دزفول امور درماني را پيگيري مي كند البته در زمينه هاي خدمات رفاهي و تكميلي نيز به بيماران خدمات مي دهد.

 هیئت امنا و کارکنان
نام و نام خانوادگی
سمتکدملی

































-

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...