انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران شعبه مسجد سلیمان

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران شعبه مسجد سلیمان در سال 1395 فعالیت خود را با هدف ارائه خدمات بهداشتی درمانی آغاز کرد.

" " " " " " " " " " " " " " " " " " " "

مسجد سلیمان، خوزستان، ایران

اطلاعات خیریه

شیوه کمک شیوه کمک
-
گروه هدف گروه هدف
مردان و زنان بیمار
محدوده فعالیت محدوده فعالیت
-
اطلاعات سازمانی

نوع سازمان نوع سازمان
انجمن
مرجع صادرکننده مجوز مرجع صادرکننده مجوز
وزارت کشور
تاریخ تاسیس تاریخ تاسیس
۱۳۹۵/۳/۱۷
شماره ثبت شماره ثبت
3024
شناسه ملی شناسه ملی
14005897446
اطلاعات فرد

تعداد مددجویان تعداد مددجویان
-
تعداد کارمندان تعداد کارمندان
-
تعداد نیروهای داوطلب تعداد نیروهای داوطلب
-
اطلاعات تماس

آدرس آدرس
مسجد سلیمان-بيمارستان ۲۲ بهمن-بخش دياليز
تلگرام تلگرام

هدف از فعالیت انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران شعبه مسجد سلیمان، بهداشت و درمان، فرهنگی و هنری، آموزش و توانمندسازی، کمک نقدی می باشد.

انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی ایران مؤسسه‌ای خیریه، مردمی، غیرانتفاعی و مستقل با مجوز فعالیت از وزارت کشور است که بیش از ۱۲۵ هزار نفر عضو و ۱۷۶ شعبه در سراسر کشوردارد. این انجمن توسط تعدادی از بیماران و خانواده هایشان و با مساعدت چند نفر از افراد خیرخواه و کادر درمانی بطور رسمی فعالیت خود را شروع کرد. 

 اهداف انجمن بر پایه این اصول بنا شده است: آموزشی پیشگیری، برنامه‌های فرهنگی – هنری – ورزشی، خدمات امدادی و حقوقی، خدمات درمانی، خدمات حمایتی، خدمات دارویی و توانمند سازی.

باید همواره در پیشگیری از این بیماری‌ها تلاش شود. در واقع، رسالت این انجمن ها کمک رسانی به بیماران است و با انجام فعالیت‌های علمی و فرهنگی می‌توان اعتماد مردم را جذب تا بیماران نیازمند بتوانند در آسایش بیشتر، تنها درد بیماری را تحمل کنند. حضور خیران در انجمن های کلیوی برای کمک رسانی به بیماران نقش موثری دارند و نباید کمک و دلجویی از بیماران محدود و منحصر به یک هفته خاص باشد و خیرین مردم باید نوعدوست با اعتماد به انجمن ها به صورت مداوم در این کار خداپسندانه مشارکت کنند.

یکی از راههای پیشگیری از مرگ بیماران دیالیزی، ارتقای فرهنگ پیوند عضو از افرادی است که دچار مرگ مغزی شده‌اند. در بدو ایجاد این انجمن ۲۲۰ بیمار کلیوی در خوزستان زندگی می‌کردند که این جمعیت تنها از یک بخش دیالیز در استان خدمات درمانی دریافت می‌کردند.  از آنجا که بیماران کلیوی در هفته گاهاً تا سه مرتبه باید زیر دستگاه دیالیز قرار بگیرند دیگر توان کار کردن ندارند هزینه‌های پیوند عضو نیز بسیار هنگفت است. در حال حاضر هزینه هر عمل پیوند کلیه ‌نزدیک به ۳۰ میلیون تومان بوده و ۹۵ درصد از بیماران کلیوی استان به دلیل شرایط شان از طبقه کم بضاعت جامعه‌اند.

باید در زمینه پیوند عضو از بیمار دچار مرگ مغزی به بیماران نیازمند فرهنگ‌سازی شود و متاسفانه اغلب خانواده‌ها وقتی عضوی از آن‌ها بر اثر سانحه‌ای دچار مرگ مغزی می‌شود، با درخواست پیوند اعضای بدن او موافقت نمی‌کنند که این مسئله باید توسط ائمه جماعات و همچنین در مدارس فرهنگ سازی شود.

 هیئت امنا و کارکنان
نام و نام خانوادگی
سمتکدملی

































-

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...