خیریه حمایت از بیماران روانی ثامن الحجج (ع) ری
خیریه حمایت از بیماران روانی ثامن الحجج (ع) ری در سال 1384 فعالیت خود را با هدف سلامت و بهداشت آغاز کرد.
ری، تهران، ایران
اطلاعات خیریه
عرصه فعالیت
گروه هدف
شیوه کمک
استان فعالیت
شهر فعالیت
اطلاعات سازمانی
نوع سازمان
مرجع صادرکننده مجوز
تاریخ تاسیس
شماره ثبت
شناسه ملی
اطلاعات فرد
تعداد مددجویان
تعداد کارمندان
تعداد نیروهای داوطلب
اطلاعات تماس
سایت
آدرس
اینستاگرام
تلگرام
بیمارستانی که امروزه با نام " مرکز آموزشی درمانی روانپزشکی رازی " فعال است در سال 1298 تحت عنوان " دارالمجانین" یا " تیمارستان تهران" شروع به کار نمود. هر چند اوایل فقط به امر نگهداری و درمان بیماران روانی میپرداخت اما امروزه نه تنها امر آموزش دانشجویان به آن اضافه گرديده است بلکه به عنوان مرکز ثقل کلیه امور بیماران روانی کشور مطرح ميباشد.
طبق اسناد و شواهد موجود، از بدو تأسيس بيمارستان تا امروز، اين مركز و بيماران بستري در آن همواره از كمكهاي انساندوستانه مادي و معنوي افراد خير و نيكوكار بهره مند بوده است و اين شايد به علت ماهيت بيماريهاي رواني، مظلوميت بيماران رواني و يا مجموعه آن چيزهايي باشد كه منجر به طرد بيمار رواني از جامعه و خانواده و ساير اطرافيان ميشود و البته مراكز نگهداري و درمان اينگونه بيماران همواره وجدانهاي بيدار و ضميرهاي آگاه را حداقل براي جبران كمبودهاي عاطفي اين بيماران به سوي خود فرا خوانده است. «انجمن خيريه حمايت از بيماران رواني» و يا «شوراي جلب مشاركتهاي مردمي» كه محل تمركز و جمع آوري هداياي خيرين بزرگوار جهت بيماران اين مركز بوده است و در اين مجال لازم به ذكر است كه از سال 1383 با ثبت «انجمن خيريه حمايت از بيماران رواني ثامن الحجج (ع)»، تمامي كمكهاي مادي و معنوي نيكوكاران، در اين انجمن متمركز و هدايا و نذورات اهدا كنندگان توسط خودشان و يا توسط اعضاء خيريه، مطابق با ميل و درخواست بانيان آن ادا ميشود. اين انجمن، جلسات منظم ماهانه خود را در داخل مركز داير نموده و هماهنگيهاي لازم را جهت برگزاري همايشهاي عمومي نيكوكاران ارجمند (مانند مراسم سمنوپزان، مراسم افطاري خيرين در ماه مبارك رمضان، بازديدهاي دسته جمعي و...) به عمل ميآورد. اين انجمن برخي از هزينه 1هاي جاري مرتبط با امور درمان مركز (مانند يارانه ژتون درمانی، هزينه هاي تفريح درماني، تأمين و مخارج برخي از مايحتاج كارگاههاي توانبخشي و...) را تقبل نموده و به صورت شبانه روزي هدايا و كمكهاي مردم نوع دوست را در محل، دريافت و به بهترين شكل ادا مينمايد.
این بیمارستان پیشتر تحت نظر شهرداری، شهربانی، دانشکده پزشکی دانشگاه تهران و انجمن توانبخشی فعال بوده و در سال 1339 به " بیمارستان روانی تهران" تغییر نام یافته است؛ بعد از آن به عنوان زیرمجموعه بهداری و بهزیستی فعالیت میکرده تا سال 1373 که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی قرار گرفته است.
این بیمارستان در حال حاضر دارای 1375 تخت مصوب میباشد که در قالب بخشهای تخصصی و فوق تخصصی درمان و توانبخشی و همچنین پردیسهای نگهداری بیماران روانی به ارائه خدمت میپردازد. این مرکز هم اکنون در کنار درمان و نگهداری بیماران، به امر آموزش دانشجویان در مقاطع کارورزی تا دکترای تخصصی و PHD و نیز امور پژوهش و تحقیقات مبادرت ورزیده و همکاریهای نزدیک با دانشگاههای دولتی و آزاد تهران و استانهای همجوار دارد. گروه روانپزشکی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این بیمارستان استقرار داشته و همچنین مجموعههای پرستاری، روانشناسی، کاردرمانی و مددکاری، به عنوان اعضاء تیم درمان روانپزشکی، ضمن انجام فعالیتهای آموزشی و پژوهشی و انتشار نشریات وزین تخصصی حوزه مربوط، در کنار سایر واحدهای تخصصی بیمارستانی، درمان و توانبخشی بیماران روانی جامعه، جهت ارائه خدمات ممتاز پزشکی مشارکت فعال دارند.
هیئت امنا و کارکنان | ||
نام و نام خانوادگی | سمت | کدملی |
-
دیدگاه خود را بنویسید