بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان شعبه کرمانشاه
بنیاد نیکوکاری دستهای مهربان شعبه کرمانشاه در سال 1397 فعالیت خود ر ا با هدف امور زنان و خانوده آغاز کرد.
کرمانشاه، کرمانشاه، ایران
اطلاعات خیریه
استان فعالیت
شهر فعالیت
محدوده فعالیت
عرصه فعالیت
گروه هدف
شیوه کمک
اطلاعات سازمانی
شناسه ملی
شماره ثبت
تاریخ تاسیس
مرجع صادرکننده مجوز
اطلاعات فرد
تعداد مددجویان
تعداد کارمندان
تعداد نیروهای داوطلب
اطلاعات تماس
تلفن ثابت
تلفن همراه
آدرس
کد پستی
سایت
ایمیل
اینستاگرام
تلگرام
بنیاد دستان مهربان شعبه کرمانشاه، با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار و کودکان نیازمند فعالیت خود را آغاز کرده است.
همچنین کارگاه قالی بافی هرسین از جمله مکانهایی است که در شعبه کرمانشاه برای تأمین هزینههای زنان سرپرست خانوار و کار آفرینی برای این بانوان در نظر گرفته شده و احداث مدرسه وینه بهاران توسط دستان مهربان، قدم بزرگی برای تحصیل کودکان این منطقه میباشد. دستان مهربان شعبه کرمانشاه، در جهت فراهم ساختن شرایط مناسب برای نیازمندان، اقدامات زیادی را در دستور کار خود قرار داده است.
خیریه دستهای مهربان کرمانشاه توسط مدیر عامل این بنیاد، خانم دکتر زهرا یوسفی در تاریخ ۳۰/۴/۹۷ افتتاح کرد.
وعدههای دکتر شهرام فرجی بنیانگذار خیریه دستهای مهربان پس از زلزلهی آذرماه ۹۶ کرمانشاه، تحقق یافت. دکتر فرجی پس از زلزله وعده افتتاح شعبه جدید خیریه دستهای مهربان در کرمانشاه را عملی کرد تا در این استان نیز به کودکان و زنان نیازمند و بیسرپرست کمکرسانی شود.
اقدامات این خیریه در کرمانشاه عبارتست از:
دستهای مهربان چند روز پس از زلزله سال ۱۳۹۶ با ۳۰۰ تن اقلام راهی کرمانشاه شد تا هموطنان زلزله زده را در این مصیبت یاری دهد. اقلام مختلف از بخاری برقی و لوازمالتحریر تا مواد غذایی و البسه گرم، آب معدنی، لوازم بهداشتی را بستهبندی و به مناطق زلزلهزده اهدا کردند. پس از این حادثه بود که تصمیم افتتاح خیریه دستهای مهربان شعبه کرمانشاه گرفته شد.
خیریه دستهای مهربان شعبه کرمانشاه در جهت توانمند ساختن زنان سرپرست خانوار این منطقه و کمک به آنها تلاش فراوانی می کند تا استعدادهایی که در این منطقه نهفته است را بشناسد.
این مسئله برای ایجاد کارگاههایی جهت توانمند سازی زنان بیسرپرست بسیار با اهمیت است. به عنوان مثال در استان البرز چرمدوزی و در استان فارس ساخت مجسمههای چوبی هنر خاص آن منطقه به شمار میآید.
تنوع اقوام در کرمانشاه سبب به وجود آمدن هنرهای مختلف شده است. گلیم بافی در استان کرمانشاه و به خصوص شهرستان هرسین بسیار رواج دارد. با توجه به این هنر بومی کارگاهی در شهرستان هرسین تجهیز شده که چند مددجوی خیریه دستهای مهربان در آن تحت نظارت اساتید کارآزموده مشغول این حرفه هستند.
خیریه دستهای مهربان در روستایی دور افتاده در منطقه فیروزآباد عثمانوند، متوجه کودکانی شدند که از داشتن مدرسه محروم و در غسالخانه روستا مشغول به تحصیل بودند. تفاهمنامهای طی توافقاتی که با اداره کل نوسازی مدارس و آموزش و پرورش و سایر ادارات مربوطه نوشته شد تصمیم بر آن شد که مدرسهای در این روستا احداث شود.
کلنگ احداث مدرسه وینه بهاران در آذر ماه سال ۱۳۹۶ توسط دکتر فرجی در این روستا زده شد. تا محیطی را برای برای کمک به کودکان نیازمند و رقم زدن آیندهای درخشان برای آنها در این روستا فراهم کنند. البته کرمانشاه شهرستانها و روستاهای محروم بسیاری دارد از اهداف خیریه دست های مهربان کرمانشاه رفع این کمبود ها در این شهرستان است و به همین دلیل در روستای وینه بهاران کانکسی مجهز به سرویس بهداشتی را به دانشآموزان اهدا و سعی در تامین بودجه ساخت مدرسه برای این کودکان کرده است.
به لطف پروردگار و حمایت مردم خیراندیش و مهربان شهرکرمانشاه ، حجم زیادی از الطاف و نذورات خیرین به دست همکاران واحد مددکاری دستان مهربان شعبه کرمانشاه رسید که بعد از جمعآوری تمام نذورات، سریعا برای پک بندی و توزیع مواد غذایی اقدام نمودند .
اقلام موجود در بستههای ارسالی شامل: اقلام گرمایشی ( هیتر برقی و پوشاک و کفش ) اقلام تحصیلی ( پک های لوازم التحریر همراه با کوله پشتی ) اقلام خوراکی ( برنج، روغن، گوشت گوسفند و مرغ ، نمک، سویا، رب گوجه فرنگی ، ماکارونی، میوه ، شکلات و.. )می باشد و بعد از بسته بندی موارد ارسالی از طرف مردم همیشه همراه شهر کرمانشاه، بستههای معیشتی در مناطق محروم جعفرآباد، ده پهن، چمن و... به خانوادههای نیازمند و مادران سرپرست خانوار درب منزل آنها تحویل داده شد.
پویش چهارشنبهی مهربانی با هدف جمعآوری نذورات و خیرات، به یاد عزیزان سفر کرده در چند شعبه ( کرمانشاه, مشهد، شاهرود و قزوین ) به صورت همزمان برگزار می شود که امید است به لطف خدا و حمایت خیرین، بتوانند به تعداد خانوارهای نیازمند بیشتری در مناطق محروم خدمات رسانی شود.
هیئت امنا و کارکنان | ||
نام و نام خانوادگی | سمت | کدملی |
دیدگاه خود را بنویسید