انجمن حمایت از ترک اعتیاد راه نو گرمی

انجمن حمایت از ترک اعتیاد راه نو گرمی در سال 1384 فعالیت خود را با هدف پیشگیری از آسیب های اجتماعی آغاز کرد.

" " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " " "
"
"

گرمی، اردبیل، ایران

اطلاعات خیریه

استان فعالیت استان فعالیت
اردبیل
شهر فعالیت شهر فعالیت
گرمی
محدوده فعالیت محدوده فعالیت
-
عرصه فعالیت عرصه فعالیت
خدمات مشاوره و آموزش - بهداشت و درمان - مسائل اجتماعی
زیر عرصه فعالیت زیر عرصه فعالیت
مشاوره - سلامت روان - درمان اعتیاد - پیشگیری از اعتیاد
گروه هدف گروه هدف
معتادان - خانواده - جوانان
شیوه کمک شیوه کمک
کمک غیرمالی
اطلاعات سازمانی

شناسه ملی شناسه ملی
10240001960
شماره ثبت شماره ثبت
15
تاریخ تاسیس تاریخ تاسیس
1384/12/03
مرجع صادرکننده مجوز مرجع صادرکننده مجوز
-
اطلاعات فرد

تعداد مددجویان تعداد مددجویان
-
تعداد کارمندان تعداد کارمندان
-
تعداد نیروهای داوطلب تعداد نیروهای داوطلب
-
اطلاعات تماس

تلفن ثابت تلفن ثابت
تلفن همراه تلفن همراه
آدرس آدرس
استان اردبیل، گرمی، بازارچه سعدی روبروی مسجد قلعه باشی
کد پستی کد پستی
-
سایت سایت
ایمیل ایمیل
اینستاگرام اینستاگرام
تلگرام تلگرام

هدف از فعالیت انجمن حمایت از ترک اعتیاد راه نو گرمی، انجام امور خیریه و نیکوکاری، درمان اعتیاد، پیشگیری از آسیب های اجتماعی، مشاوره و درمان روانشناختی ترک اعتیاد در گرمی می باشد.

مراحل ترک اعتیاد گرمی:

مراحل ترک اعتیاد در منزل و کلینیک در گرمی به صورت اصولی و علمی در اکثر مراکز یکسان است،تفاوت مراکز ترک اعتیاد گرمی عموماً مربوط به سطح تخصص کادر درمان،روش مورد استفاده برای ترک و امکانات رفاهی مجموعه است.

معاینه پزشکی ترک اعتیاد در گرمی

بیمار پس از پذیرش در کلینیک،توسط پزشکان مرکز مورد معاینه قرار گرفته و آزمایشات مختلف از جمله تست خون،تست قند،تست سلامت قلب،تست ریه را طی می کند.

قرنطینه و سم زدایی بدن معتاد در گرمی

مرحله دوم بعد از معاینات و انجام آزمایشات،سم زدایی است.در این مرحله بیمار در محیطی با امکانات مناسب قرنطینه شده و اجازه مصرف مواد ندارد تا مواد مخدر کاملاً از بدن خارج شود.در این قدم با نظر پزشک از داروها و آرام بخش ها برای بیمار استفاده شده و برای پیشگیری از اُوردوز و تشنج،بیمار کاملاً تحت نظر پزشک است.

روش های بهینه برای ترک اعتیاد در گرمی:

برخی از روش های پرکاربرد ترک اعتیاد عبارتند از:

روش سقوط آزاد ترک اعتیاد
برخی از خانواده ها به محض اطلاع از بیماری اعتیاد در فرزند خود،واکنش شدید نشان داده و اقدام به طناب پیچ کردن و حبس کردن فرد کرده و می خواهند ظرف چند روز بیماری اعتیاد را درمان کنند.اما متأسفانه در اکثر موارد این روش به شکست منجر می شود و فرد بیمار در اولین فرصت دوباره اقدام به مصرف مواد مخدر می کند.

در این روش به جنبه های روانی و مشکلات شخصیتی که باعث بیماری اعتیاد شده اند توجهی نمی شود و فقط به ترک جسمانی مواد آن هم با روشی غیر علمی و اصولی پرداخته می شود.در برخی موارد با انتقال اجباری فرد معتاد به کمپ های غیر مجاز ترک اعتیاد،نه تنها اعتیاد فرد درمان نمی شود،بلکه اوضاع بدتر شده و بیمار از لحاظ جسمی و روحی با آسیب های جدی مواجه می شود.

دارو درمانی ترک اعتیاد

یکی از روش های ترک اعتیاد استفاده از داروهای جایگزین برای ماده مخدر مورد مصرف در فرد معتاد است.از معروف ترین داروها می توان به متادون و بوپرنورفین اشاره کرد.نکته اینجا است که تجویز و مصرف این داروها فقط می بایست با نظر پزشک و در شرایط خاص باشد ولی متأسفانه این روزها داروهای ترک اعتیاد توسط کمپ ها و مراکز ترک اعتیاد زیادی تجویز و استفاده می شود.

این داروها باید برای مدت محدود و در شرایط خاص تجویز شود ولی موارد زیادی گزارش شده است که افراد به صورت خودسرانه یا به پیشنهاد دوستان و سایر افراد معتاد اقدام به تهیه و مصرف این داروها برای ترک اعتیاد می کنند.

مصرف این داروها نه تنها به درمان اعتیاد کمک نمی کند،بلکه فرد معتاد به مصرف این داروها وابسته می شود.با توجه به اعتیادآور بودن این داروها،ترک این داروها نسبت به ماده مخدر مورد مصرف بیمار سخت تر و در برخی موارد غیرممکن است.در روش دارودرمانی هم مانند روش سقوط آزاد به جنبه های روانی بیماری اعتیاد توجهی نمی شود.

کاهش مصرف و ترک تدریجی ترک اعتیاد

در این روش دوز مصرف در فرد معتاد طی زمان طولانی کم شده و کم کم قطع می شود.با توجه به ترک تدریجی ماده مخدر،این روش نسبت به روش های ذکر شده در بالا بهتر است ولی اگر در این روش به بررسی و برطرف کردن مشکلات و جنبه های روانی بیماری اعتیاد توجه نشود،احتمال بازگشت و عود بیماری در این روش نیز وجود دارد.

هیئت امنا و کارکنان
نام و نام خانوادگیسمتکدملی
























دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...

خیریه های مرتبط