«شاخص جهانی محیط نیکوکاری (Global Philanthropy Environmental Index) تنها گزارش پژوهشی است که اطلاعات جامع پیرامون جو نیکوکاری در 79 کشور و اقتصاد جهانی را با استفاده از یک ابزار استاندارد - که توسط کارشناسان کشوری تکمیل میشود - ارائه میدهد.
این گزارش، دیدگاهها و اطلاعات پایه و جدید را با هدف تسهیل همکاریهای ملی و بینالمللی در بخشهای دولتی، خصوصی و خیریه برای ترویج گفتگو در مورد مشکلات رایج اجتماعی، ایجاد برنامههای تغییرات اجتماعی و طراحی راهکارهای افزایش تأثیرات عرضه میکند.
اطلاعات گزارش حاضر، زمینه درک بهتر عوامل مشوق اقدامات نیکوکارانه در فرهنگهای مختلف را فراهم میکند. شاخص فوق با بررسی دقیق کمک های خارجی در مناطق مختلف جهان، نگاهی جامع به روندهای جهانی تأثیرگذار بر بهبود سازمانهای نیکوکاری میاندازد و پایه و اساس سازمانهای جامعۀ مدنی به ویژه سازمانهای نیکوکاری را برای دفاع از سیاستهای مؤثر و پایدار شکل میدهد.
شاخص جهانی محیط نیکوکاری، مشوقها و موانع فراروی افراد و سازمانها برای کمک به آرمانها و نهادهای اجتماعی در فاصله زمانی بین ژانویه 2014 تا مارس 2018 را تحت بررسی قرار داده است. در مجموع 79 کشور و اقتصاد متعلق به 11 منطقه جغرافیایی در این مطالعه گنجانده شدند.
در مقایسه با آخرین گزارش که در سال 2015 توسط مؤسسۀ هادسون (Hudson Institute) منتشر شد، 22 اقتصاد به گزارش جدید اضافه شدند. اقتصادهای حاضر در گزارش جدید در مجموع 81.2 درصد از جمعیت جهان را تشکیل میدهند. شاخص سال 2018، هر 24 اقتصاد نوظهوری که در گزارش «شاخص بازارهای نوظهور» شرکت «مورگان استنلی کپیتال اینترنشنال» (MSCI) ذکر شده بودند را در بر میگیرد.
گزارش حاضر، تغییرات مطلوب در اوضاع مقرراتی چند اقتصاد - که در آن بازیگران دولتی دست به انتخابهای سیاسی آگاهانه میزنند یا تحت تأثیر تقاضاهای درونی و بیرونی برای ایجاد محیطی بازتر هستند - را شناسایی میکند. این گزارش همچنین فرصتهای بهبود و پایداری سازمانهای نیکوکاری در مناطق خاص را مورد تأکید قرار میدهد. عدم اطمینان سیاسی و اعمال مقررات سنگین فرامرزی میتواند روند رشد و تکاپوی بخش نیکوکاری در مناطق و اقتصادهای مختلف را محدود کند.
برای مطالعۀ کاملِ این گزارش و دریافت فایلِ آن روی تصویر کلیک کنید!
ارسال نظر