عصر ارتباطات و اطلاعات پیچیدگی‌های روز افزونی را بر زندگی فردی و سازمانی انسان امروزی تحمیل کرده است. امروز، راه شرکت‌ها و سازمان‌ها در راستای کسب مزیت‌های رقابتی و حفظ و توسعه آنها، یادگیری زودتر و سریع‌تر از رقبا و برطرف‌کردن چالش‌های موجود بر سر راه آن مزیت‌هاست. در این میان بسیاری از مؤسسات خیریه و سازمان‌های مردم نهاد (سمن) دریافته‌‌اند که بهره‌گیری از ابزارهای نوینی چون شبکه‌‌های اجتماعی در تحقق اهداف سازمانی، به آن‌ها کمک می‌کند. بدین منظور در ادامه آن دسته از مؤسسات خیریه را که در فضای مجازی نرخ تعامل (لایک – کامنت – منشن) بالایی دارند را معرفی می‌کنیم. همچنین می‌توانید برای کسب اطلاعات تکمیلی بر روی لینک سبزرنگ مؤسسات خیریه‌ی زیر کلیک کنید.


خیریه حمایت از بیماران پوستی خاص خانه ای بی

خانه‌ی ای بی، به‌عنوان تنها مؤسسه‌ی حمایتی مردم نهاد، غیرانتفاعی و داوطلبانه با مجوز فعالیت در سطح کشور از سال 1394 فعالیت غیررسمی خود را آغاز کرد و در سال ۱۳۹۶ با عنوان «مؤسسه‌ی خیریه‌ی حمایت از بیماران پوستی خاص، خانه ای بی» به‌عنوان سازمانی مردم نهاد و مستقل ثبت گردید. خانه ای بی در انتهای سال 1396 با بیش از 1000 بیمار تحت پوشش، در برخی زمینه‌ها، نیازمند گسترش بود. از آن جمله می‌توان به گسترش در بخش پزشکی و درمانی و همینطور خدمات مددکاری اشاره نمود.


مؤسسه مردم نهاد مهرگیتی

مهرگيتی مؤسسه‌ای غيردولتی و نيكوكارانه است. این خیریه متشكل از واحدهای مختلف با هدف بنيادين تلاش برای ساختن ايراني عاری از تبعیض و فقر فرهنگی تلاش می‌کند. مأموريت آنها مشاركت در احداث فضاهای آموزشی و فرهنگی، به‌خصوص مدرسه در مناطق محروم و نيازمند و همچنین حمايت مادی، معنوی و فرهنگی از دانش‌آموزان مستعد و محروم در مناطق مختلف كشور است.



موضوع اصلی امور خير در مهرگیتی امور فرهنگي و آموزشي است که در حال حاضر در قالب طرح‌های زیر صورت می‌گیرد:

  • احداث مدرسه، خوابگاه، سالن‌های چند منظوره، کتابخانه و … در کلیه مناطق کم‌برخوردار کشور.
  • حمایت تحصیلی از دانش‌آموزان و دانش‌جویان کم‌برخوردار
  • اهدای کتاب به مدارس مناطق کم‌برخوردار کشور
  • اهدای رایانه به مدارس مناطق کم‌برخوردار کشور
  • تجهیز مدارس مناطق کم‌برخوردار کشور
  • فعالیت‌های آموزشی و فرهنگی

 

خیریه مهرانه زنجان

این خیریه در شهریور ماه 1385 با پیشنهاد دکتر مینوش مقـیمی (فوق تخصص خون و آنکـولوژی) و آقای مهنـدس اصغر وثـوق و با تلاش جمعی از خیرین زنجانی با هدف حمایت از بیماران سرطانی شکل گرفت که در 22 آذر ماه همان سال با شماره ثبت 270 و اخذ مجوزهای مربوطه از نیروی انتظامی فعالیت رسمی خود را آغـاز نمود. مهـرانه مؤسـسه‌ای خـیریه، خودجوش، غیرسیـاسی، غیردولتـی، غیرانتـفـاعی است که با کمک‌های نقدی و غیر‌نقدی اداره می‌شود.


خیریه سیب سرخ

مؤسسه‌ی خیریه‌ی بچه‌های سیب سرخ در سال 1391 فعالیت خود را با هدف امور خیریه و نیکوکاری آغاز کرد. در مدت 17 سال فعالیت خود، این خیریه تلاش کرده با شناسایی نیازهای کودکان و نوجوانان، آنان را در سرودن داستان زیباتری از زندگی یاری دهد. این یاری شامل تأمین نیازهای اولیه، بهداشت و سلامت تا کمک‌های آموزشی و درمانی و برنامه‌ریزی برای ورود هر چه شایسته‌تر کودکان و نوجوانان به جامعه است. این مؤسسه‌ی خیریه می‌کوشد تا با فراهم آوردن زمینه‌های عادلانه برای همه‌ی کودکان و نوجوانان موقعیت تبدیل شدن به یک عضو مولد و موفق جامعه و بهره‌گیری از فرصت‌های برابر را فراهم کند.



چشم انداز

  • ارتقاء سطح امید به زندگی کودکان بیمار
  • استعدادیابی در میان کودکان و نوجوانان عضو و فراهم‌کردن فرصت‌های مناسب
  • جلب همکاری برای تأمین نیازهای حیاتی و ایجاد تغییرات تأثیرگذار در زندگی و موقعیت‌های «سیب سرخ»
  • استفاده بیش از پیش از تخصص‌ها و مهارت‌های گوناگون همراهان داوطلب و به کارگیری این تخصص‌ها در ورود گام به گام اعضا به جامعه


پایان کارتن‌خوابی

خیریه‌ی پایان کارتن‌خوابی در سال 1395 با هدف توسعه‌ی اجتماعی در تهران تأسیس شد. در واقع گروه پایان کارتن‌خوابی یک سازمان غیرانتفاعی– غیر‌دولتی و غیر‌سیاسی است که با اتکا بر جذب مشارکت‌های مردمی و بشردوستانه از جمله کمک‌های نقدی، کالا، تجهیزات، مهارت و تخصص و مشارکت‌های داوطلبانه اداره می‌شود.


ارزیابی صفحات اینستاگرام مؤسسات خیریه