WRI با دولت‌ها، مشاغل و جامعه‌ی مدنی برای تثبیت آب‌وهوا همکاری می‌کند. در ادامه شرح مختصری از چالش‌های زیست محیطی پیش روی جهان و نحوه‌ی رویکرد و پاسخگویی مؤسسه‌ی خیریه‌ی WRI به آنها در چهارچوب آماری، مطرح می‌شود.


بحران آب وهوایی

این سیاره در حال حاضر آتش‌سوزی بی‌سابقه، خشکسالی و سیل را تجربه می‌کند. افرادی که در فقر زندگی می‌کنند کسانی هستند که نقش کمی در ایجاد بحران آب‌وهوایی داشتند و کمترین توانایی را دارند که پاسخ دهند؛ اما به‌احتمال زیاد بیشترین تأثیرات آن را تحمل می‌کنند. درعین‌حال، جهان همچنان به تخریب اکوسیستم‌های طبیعی و مصرف سوخت‌های فسیلی با نرخ‌های ناپایدار ادامه می‌دهد که به تغییرات آب‌وهوایی دامن می‌زند.



تحقیقات نشان می‌دهد جهان باید تا سال 2030 انتشار گازهای گلخانه ای خود را به نصف کاهش دهد و تا اواسط قرن به صفر خالص برسد تا از بدترین اثرات تغییرات آب و هوایی جلوگیری شود. با این حال، با وجود این فوریّت و مزایای اقتصادی و بهداشتی عظیم ناشی از اقدامات اقلیمی، بیشتر کشورها، مشاغل، ایالت‌ها و شهرها هنوز تغییرات اقتصادی و اجتماعی لازم برای تضمین آینده‌ای بهتر را انجام نداده‌اند.

. %50 انتشار جهانی گازهای گلخانه‌ای باید تا سال 2030 به نصف کاهش یابد تا از بدترین اثرات تغییرات آب و هوایی جلوگیری شود.

. اقدامات اقلیمی می‌تواند تا سال 2030 بیش از 26 تریلیون دلار سود اقتصادی به همراه داشته باشد.

. پیش‌بینی می‌شود اثرات آب‌ و هوایی تا سال 2050 7.9 تریلیون دلار برای اقتصاد جهان هزینه داشته باشد.

. 65 میلیون مشاغل جدید کم‌کربن ممکن است در سال 2030 ایجاد شود.


رویکرد WRI در پاسخ به بحران آب و هوایی

WRI باهدف تثبیت آب‌ و هوا در عین رفع نیازهای مردم و حفاظت از طبیعت است. این خیریه با سیاست‌گذاران، کسب‌ و کارها، جامعه‌ی مدنی و دیگران کار می‌کند تا انتشار گازهای گلخانه‌ای را به میزان قابل‌توجهی کاهش دهد و از جوامع در ایجاد انعطاف‌پذیری در برابر تأثیرات تغییرات آب‌ و هوایی حمایت کند.

تحقیقات WRI مزایای فنی، اقتصادی و اجتماعی اقدامات آب‌وهوایی و همچنین هزینه‌های عدم اقدام را ارزیابی می‌کند. آنها با دولت‌های ملی کار می‌کنند تا برنامه‌های بلندمدت اقلیمی را طراحی کنند که با اهداف بلندمدت دما هماهنگ باشد و به ادغام آنها در برنامه‌های اقتصادی، بخشی و توسعه کمک کند. همچنین این مؤسسه به سیاست‌گذاران بین‌المللی کمک می‌کند تا راه‌حل‌های آب‌ و هوایی را از طریق مذاکرات و توافق‌نامه‌هایی مانند توافق پاریس پیش ببرند.

بیشتر بدانید:

بزرگترین خیریه‌های حافظ حیوانات و زیستگاه‌های طبیعی


انرژی پاک، مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد

WRI با خریداران بزرگ انرژی، شرکت‌های آب و برق، سیاست‌گذاران، مؤسسات توسعه و رهبران شهری در سراسر جهان همکاری می‌کند تا انتقال به یک سیستم انرژی پاک و مقرون‌به‌صرفه را تسریع بخشد.

انرژی بیشتر از الکتریسیته است. دسترسی به برق تمیز، مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد برای سلامت انسان، آموزش و رفاه اقتصادی ضروری است. با این‌حال، سیستم انرژی جهان در حال حاضر عامل اصلی نابرابری، تخریب اکوسیستم و تغییرات آب‌ و هوایی است. بیش از 700 میلیون نفر در جهان هنوز به برق دسترسی ندارند. کسانی که قدرت دارند، اغلب آن را از طریق سوخت‌های فسیلی آلاینده دریافت می‌کنند. انرژی در حال حاضر مسئول 73% از انتشار جهانی است، درحالی‌که تقاضای انرژی تا سال 2030 نزدیک به 10% افزایش می‌یابد.

. 770 میلیون مردم در سراسر جهان به برق دسترسی ندارند.

. %40 انتشار جهانی CO2 از ساختمان‌ها ناشی می‌شود.

. %73 انتشار جهانی از مصرف انرژی ناشی می‌شود.

. %60 تأمین انرژی جهان باید از انرژی پاک تأمین شود تا سال 2050 انتشار گازهای گلخانه ای به صفر برسد.


رویکرد WRI

WRI برای تبدیل سیستم انرژی جهان به سیستمی که به نفع مردم، طبیعت و آب‌ و هوا باشد، کار می‌کند. WRI باسیاست گذاران، شهرها، شرکت‌ها، شرکت‌های آب و برق، تنظیم‌کننده‌ها و مؤسسات توسعه همکاری می‌کند تا انرژی پاک، مقرون‌به‌صرفه و قابل‌اعتماد را برای همه جوامع تضمین کند. آنها برای توسعه‌ی زیرساخت‌های مقاوم در برابر آب‌ و هوا که از انرژی‌های تجدیدپذیر متغیّر و حمل‌ و نقل الکتریکی پشتیبانی می‌کند، با شرکت‌های آب و برق و سیاست‌گذاران همکاری نزدیک دارد.


ایجاد آینده‌ی غذایی پایدار

WRI راه‌حل‌های مبتنی بر تحقیق را برای اطمینان از اینکه جهان می‌تواند جمعیت روبه‌رشدی را تغذیه کند و درعین‌حال از طبیعت محافظت کرده و تغییرات آب‌ و هوایی را مهار کند، پیشرفت می‌دهد. تغذیه‌ی پایدار این جمعیت در حال انفجار مستلزم پرداختن به چالش‌های پیش روی مردم، طبیعت و آب و هوا است.

حدود 800 میلیون نفر در سراسر جهان با گرسنگی مواجه هستند و تحقیقات نشان می‌دهد جهان باید شکاف 56 درصدی بین میزان غذای موجود امروز و میزان مورد نیاز تا سال 2050 را کاهش دهد. دامن زدن به تغییرات آب و هوایی کشاورزی تقریباً از نیمی از زمین‌های پوشش گیاهی جهان استفاده می‌کند، 70% از برداشت‌های آب شیرین را مصرف می‌کند، جنگل‌زدایی را در کشورهای گرمسیری پیش می‌برد و تقریباً یک چهارم گازهای گلخانه‌ای جهانی را تولید می‌کند. تغییر رژیم غذایی در بسیاری از نقاط جهان تنها باعث افزایش تقاضا برای غذاهای پرمصرف شده است.

. %25 انتشار گازهای گلخانه‌ای جهانی از کشاورزی ناشی می‌شود.

. 1/3 از کل مواد غذایی تولید شده معادل 1 میلیارد تن در سال از بین رفته یا هدر می‌رود.

. 1/2 گاوها و سایر نشخوارکنندگان تقریباً نیمی از انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از کشاورزی و تغییر کاربری زمین را   تشکیل می‌دهند.

بیشتر بدانید:

آمار خیریه‌های فعال در حوزه‌ی فقر


رویکرد WRI

هدف WRI تغییر روش تولید غذا در جهان برای ایجاد آینده‌ای بهتر برای مردم، طبیعت و آب‌ و هوا است. این مؤسسه‌ی خیریه همکاری‌های تحقیقاتی و نوآورانه‌ای را توسعه می‌دهد تا مواد غذایی بیشتری تولید و در عین‌ حال از اکوسیستم‌ها محافظت و احیا کند و به سمت الگوهای مصرف کربن کمتر برود.

تحقیقات WRI فهرستی از راه‌حل‌ها را برای مشکلات تولید و مصرف مواد غذایی در جهان شناسایی می‌کند. آنها استراتژی‌هایی را برای افزایش پایدار تولید مواد غذایی، مانند افزایش بازده مراتع و بهبود مدیریت زمین و آب، تجزیه‌ و تحلیل می‌کنند. همچنین روش‌هایی را برای کاهش تأثیر تولید مواد غذایی بر محیط‌زیست، مانند حفاظت از جنگل‌های اولیه و بازگرداندن زمین‌های کشاورزی تخریب‌شده به بهره‌وری، پیش می‌برند. 


حفظ جنگل‌های پایدار برای مردم

WRI تحقیقات، ابزارها و مشارکت‌های جهانی مبتنی بر داده را برای حفاظت، نگهداری و احیای جنگل‌ها و دیگر مناظر طبیعی توسعه می‌دهد. جنگل‌ها غذا، دارو، چوب، فیبر و اشتغال را فراهم می‌کنند. آنها جریان آب شیرین را تعدیل می‌کنند، هوا را تمیز می‌کنند و بر بارش منطقه‌ای تأثیر می‌گذارند. آنها خانه‌ای را برای 70 میلیون بومی فراهم می‌کنند و بیشترین تنوع زیستی روی کره زمین را در خود جای داده‌اند و زمانی که جنگل‌ها ایستاده می‌مانند، با حذف دی‌اکسید کربن از جو، نقش مهمی در مبارزه با تغییرات آب و هوایی ایفا می‌کنند.



داده‌ها نشان می‌دهند 7% از جنگل‌های بارانی اولیه استوایی فقط از اوایل قرن گذشته از بین رفته‌اند. در سال 2022، جهان 4.1 میلیون هکتار از جنگل‌های بارانی اولیه‌ی استوایی را از دست داد، مناطقی که با اهمیت حیاتی برای معیشت، ذخیره‌سازی کربن و تنوع زیستی مهم هستند.

. 1/3 جنگل‌ها و راه‌حل‌های مبتنی بر طبیعت می‌توانند یک‌سوم کاهش انتشار جهانی موردنیاز تا سال 2030 را به ارمغان آورند.

. 30 برابر هر 1 دلار سرمایه گذاری در بازسازی منظره تا 30 دلار سود دارد.


رویکرد WRI

هدف WRI حفظ و احیای جنگل‌ها و دیگر مناظر طبیعی برای مزایای متنوعی مانند هویت فرهنگی، معیشت، امنیت آب، تأمین چوب، تنوع زیستی و جذب کربن است. این خیریه با جامعه‌ی مدنی، دولت‌ها و بخش خصوصی کار می‌کند تا اطمینان حاصل کند مناظر طبیعی به طور عادلانه اداره می‌شوند و به طور پایدار مدیریت می‌شوند. آنها از شفافیت رادیکال و دسترسی آزاد به آخرین داده‌ها و فناوری نظارتی پیشرفته حمایت می‌کنند، به‌طوری‌که همه‌ی بازیگران می‌توانند در قبال اقداماتی که بر جنگل‌ها و طبیعت تأثیر می‌گذارد، پاسخگو باشند.


ساخت اقتصاد اقیانوسی پایدار

WRI برای تضمین آینده‌ای کار می‌کند که در آن حفاظت از اقیانوس، تولید پایدار و رفاه عادلانه در کنار هم باشند. اقیانوس منبع حیات است. هر سال 2.5 تریلیون دلار به اقتصاد جهانی اضافه می‌کند، 3 میلیارد نفر را تغذیه می‌کند، بیش از نیمی از گونه‌های جهان را در خود جای می‌دهد و سیستم پشتیبانی از حیات سیاره‌ی ما است. بااین‌حال سلامت و حیات اقتصادی اقیانوس در معرض تهدید است. فعالیت‌هایی مانند صید بی‌رویه، تخریب زیستگاه، آلودگی و افزایش دما باعث ازبین‌رفتن سریع تنوّع زیستی می‌شود. ماهیگیری و گردشگری و همچنین رفاه جوامع ساحلی در خطر است.

. 12 میلیون اقتصاد اقیانوسی پایدار می‌تواند تا سال 2030 12 میلیون شغل جدید ایجاد کند.

. 40 برابر اقتصاد اقیانوسی پایدار می‌تواند تا سال 2050، 40 برابر بیشتر انرژی تجدیدپذیر تولید کند.

. %35 راه‌حل‌های مبتنی بر اقیانوس می‌توانند تا سال 2050 35% کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای لازم را انجام دهند.

بیشتر بدانید:

مؤثرترین خیریه‌ها در حوزه‌ی بلایای طبیعی


رویکرد WRI

WRI با قراردادن پایداری در قلب مدیریت اقیانوس، برای ایجاد یک اقتصاد اقیانوسی پایدار کار می‌کند. هدف آنها تسریع اقدامات اقیانوسی و درعین‌حال بالابردن شهرت اقیانوس در صحنه‌ی بین‌المللی است. آنها پانل سطح بالا برای اقتصاد اقیانوسی پایدار (پنل اقیانوس) را همراه با Friends of Ocean Action تشکیل می‌دهند که مستقیماً با سران کشورها و شبکه‌ی بین‌المللی کارشناسان و شرکا در تجارت، سازمان‌های بین‌دولتی، سازمان‌های غیردولتی و امور مالی همکاری می‌کند.