در سراسر جهان، تعداد افرادی که با بیماریها و اختلالات عصبی زندگی میکنند یا در اثر آن جان خود را از دست میدهند، از سال 1990 تا کنون 18 درصد افزایش یافته است، به طوری که در سال 2021، 3.4 میلیارد نفر با بیماریهای عصبی مواجه شدهاند. پیشبینی میشود که این تعداد تا سال 2050 دو برابر شود. خوشبختانه، مؤسسات خیریه در سراسر جهان برای بررسی، درمان و ریشهکنی بیماریها و اختلالات عصبی تلاش میکنند. بنابراین باید بپرسیم: بهترین مؤسسات خیریه که با بیماریهای عصبی مبارزه میکنند کداماند؟
بهترین مؤسسات خیریه که با بیماریهای عصبی مبارزه میکنند، (Barrow Neurological Foundation) و (Brain Research Foundation) هستند. مؤسسات خیریهای مانند (American Brain Foundation) و (United Brain Association) به دنبال مبارزه با بیماریهای عصبی از طریق تحقیقات هدفمند و حمایت از بیماران هستند.
برای آگاهی بیشتر:
خیریههای موجود در این لیست بر اساس مأموریت، تأثیر، رتبهبندی شفافیت و دستاوردهایشان انتخاب شدهاند. آنها عمدتاً در سراسر ایالات متحده و کانادا فعالیت میکنند، اما برخی از آنها در سطح بینالمللی با بیماریهای عصبی مبارزه میکنند. بسیاری از این مؤسسات خیریه بر تأمین مالی تحقیقات برای درک بهتر و درمان بیماریها و اختلالات عصبی تمرکز میکنند، درحالیکه برخی دیگر برای بهبود کیفیت فعلی مراقبت از بیمار تلاش میکنند. برخی از آنها به اختلالات مغزی خاصی مانند آلزایمر، پارکینسون و تومورهای مغزی میپردازند. برخی دیگر رویکرد جامعتری دارند و بر کل مغز تمرکز میکنند تا انواع بیماریها را درمان کنند. برخی از مؤسسات خیریهی زیر بر حمایت از افراد مبتلا به یک بیماری عصبی و خانوادههایشان در حین هدایت سیستم مراقبتهای بهداشتی مانور میدهند، درحالیکه برخی دیگر بر حمایت و تغییر سیاستها کار میکنند.
Barrow Neurological Foundation
بنیاد اعصاب بارو در سال 1960 برای تأمین بودجهی مؤسسهی عصبی بارو تأسیس شد. امروزه آنها یک رهبر بینالمللی در درمان، تحقیق و آموزش بیماریهای عصبی و ستون فقرات هستند. بنیاد عصبی بارو دارای رتبهی 4 ستاره از Charity Navigator و مهر طلایی شفافیت از GuideStar است.
بنیاد بارو بهعنوان بازوی بشردوستانهی مؤسسهی عصبی بارو، با تأمین مالی برنامههای تحقیقاتی، بهبود مراقبت از بیمار و آموزش نسل بعدی متخصصان اعصاب، با بیماریهای عصبی مبارزه میکند. بهعنوانمثال، مرکز پارکینسون محمدعلی از تحقیقات و مراقبت برای ارتقای کیفیت زندگی افرادی که مبتلا به پارکینسون هستند حمایت میکند، درحالیکه برنامهی آلزایمر و اختلالات حافظهی آنها برای تبدیل این بیماری از یک تشخیص مخرب به یک بیماری قابلکنترل و مزمن کار میکند. علاوه بر این، مرکز آموزش جهانی علوم اعصاب فرانک آنها دسترسی به مراقبتهای بهداشتی عصبی را در کشورهای درحالتوسعه با آموزش و حمایت از پزشکان و پرستاران در سایتهای شریک بهبود میبخشد و مرکز نوآوری Thurston آنها، نسل بعدی دانشمندان علوم اعصاب را به مهارتها و دانش مجهز میکند تا انقلابی در این زمینه ایجاد کند.
بنیاد عصبی بارو از زمان تأسیس، زندگی میلیونها نفری را که با بیماریها و اختلالات عصبی زندگی میکنند، از طریق درمان مستقیم، تحقیق و آموزش تغییر داده است. بهعنوانمثال، تنها در سال 2023، آنها بیش از 58000 بیمار را درمان کردند و بیش از 5,800 عمل جراحی ستون فقرات و مغز انجام دادند. در همان سال، آنها زمینهی علوم اعصاب را از طریق 724 کارآزمایی بالینی و مطالعات تحقیقاتی ارتقا دادند و بیش از 200 مقاله در مجلات علمی منتشر کردند.
Brain Research Foundation
بنیاد تحقیقات مغز در سال 1953 توسط دکتر فردریک A. Gibbs، دکتر Ladilas J. Meduna و دکتر Carl C. Pfeiffe، سه متخصص مغز و اعصاب با اشتیاق مشترک برای پیشرفت در زمینهی علوم اعصاب، تأسیس شد. این خیریه متعهد به پیشبرد حوزهی علوم اعصاب از طریق تحقیقات است.
بنیاد تحقیقات مغز با حمایت مالی از پروژههایی که طیف وسیعی از بیماریها و اختلالات مغزی را بررسی میکنند، با بیماریهای عصبی مبارزه میکند. بهعنوانمثال، آنها به محققان مبتکری که در این زمینه تازهوارد هستند، جایزه «پول اولیه» یا پول راهاندازی میدهند، آنها باید جسورانهترین ایدههای خود را تأمین کنند. بهعنوانمثال، در سال 2011، آنها برای درک بهتر ارتباط بین ریتمهای شبانه روزی و بیماریهای عصبی مختلف، از جمله بیماریهای تخریبکنندهی عصبی مانند آلزایمر، پارکینسون و هانتینگتون، کمک مالی اهدا کردند. به عنوان مثالی دیگر، جایزهی سالانهی نوآوریهای علمی آنها از تحقیقات خلاقانه و پیشرفته در آزمایشگاههای تثبیت شده، به رهبری محققان برجسته حمایت میکند. از زمان آغاز به کار، بنیاد تحقیقات مغز بیش از 47 میلیون دلار کمک مالی در 691 پروژه اعطا کرده است، که شامل 14 میلیون دلار کمک هزینهی اولیه از زمان شروع برنامه در سال 1981 است.
برای آگاهی بیشتر:
American Brain Foundation
بنیاد مغز آمریکا در سال 1992 توسط آکادمی مغز و اعصاب آمریکا تأسیس شد تا اهداکنندگان و محققان را برای بهبود نتایج برای کسانی که تحتتأثیر بیماریهای عصبی قرار گرفتهاند متحد کند. امروزه این بنیاد خیریه به سرمایهگذاری در تحقیقات برای بهبود، پیشگیری و درمان بیماریها و اختلالات عصبی اختصاص دارد.
بنیاد مغز آمریکا با سرمایهگذاری در تحقیقات روی کل مغز با بیماریهای عصبی مبارزه میکند و آنها را قادر میسازد شکافهای بین بیماریها و برنامههای پیشگامانه را پر کنند. برای مثال، کمکهای مالی تحقیقاتی نسل بعدی آنها تحقیقات نوآورانهای توسط محققان اولیه را برای حمایت از نسل بعدی محققان علوم اعصاب تأمین میکند. بهعنوان مثالی دیگر، برنامهی Cure One، Cure Many که هر سه سال یک بار اعطا میشود، با ارائهی بودجهی کاتالیزور در مقیاس بزرگ به محققان برتر جهان، از تحقیقات پیشرفتکننده در بیماریهای عصبی حمایت میکند. علاوه بر این، این سازمان منابع جامعی را در زمینهی انواع بیماریهای عصبی از جمله بیماری آلزایمر، ALS و بیماری پارکینسون فراهم میکند.
بنیاد مغز آمریکا از زمان تأسیس، تحقیقات نوآورانهای را در تمام بخشهای مغز، از جمله بیماریهای عصبی، تأمین مالی کرده است. بهعنوانمثال، صندوق تحقیقات نسل بعدی آنها تقریباً 42 میلیون دلار به نزدیک به 300 محقق اعطا کرده است که بیش از 85 درصد آنها از مؤسسهی ملی بهداشت (NIH) و سایر تأمینکنندگان ملی تأمین مالی شدهاند. همچنین، در سال 2023، جایزهی Cure One، Cure Many آنها 10 میلیون دلار به محققانی که در حال تحقیق در مورد التهاب عصبی بودند اعطا کرد تا نقش آن را در تقریباً همهی بیماریهای عصبی، حتی بیماریهایی که ظاهراً متفاوت هستند مانند بیماری آلزایمر و کووید-19 طولانی، بررسی کنند.
United Brain Association
انجمن متحد مغز در سال 2018 توسط جان بولتون به افتخار همسرش که در سال 2015 دچار سکته مغزی شد، تأسیس شد تا به خانوادههایی که با مشکلات عصبی مواجه هستند، امید و آسایش دهد. امروزه، این مؤسسهی خیریه برای کاهش درد و رنج افرادی که با بیماریها و اختلالات عصبی زندگی میکنند از طریق جامعه و تحقیقات تلاش میکند.
انجمن متحد مغز از طریق آموزش، پشتیبانی و تحقیق با بیماریها و اختلالات عصبی مبارزه میکند. بهعنوانمثال، آنها با ارائهی منابع مغذی در مورد بیش از 600 موضوع و اختلال عصبی و روانشناختی از طریق وبسایت و پلتفرمهای رسانههای اجتماعی، به افرادی که با بیماریهای عصبی و عزیزانشان مواجه هستند، توانمند میسازند. علاوه بر این، آنها با تشویق بیماران برای به اشتراک گذاشتن داستانهای مغزی خود، کسانی را که با مشکلات عصبی زندگی میکنند، متحد میکنند و حس اجتماعی و امید ایجاد میکنند. آنها همچنین برای تأمین بودجهی تحقیقات نوآورانه برای بهبود پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان بیماریهای عصبی در مؤسسات برتر در سراسر ایالات متحده پول جمعآوری میکنند.
از زمان تأسیس، انجمن متحد مغز به یک منبع حمایتی حیاتی برای هزاران نفر از افرادی که با بیماریهای عصبی زندگی میکنند و خانوادههای آنها تبدیل شده است. بهعنوانمثال، جامعهی آنها به بیش از 7,500 نفر افزایش یافته است و آنها بیش از 20 داستان مغزی را منتشر کردهاند. علاوه بر این، آنها رسالت تأمین مالی تحقیقات را در مؤسسات بزرگ در سراسر ایالات متحده برعهده گرفتهاند، از جمله تحقیقات در مورد بیماری پارکینسون در پزشکی جان هاپکینز، سندرم تورت در دانشگاه آریزونا، و PTSD در دانشکده پزشکی ییل.
St. Jude Children’s Research Hospital
بیمارستان تحقیقاتی کودکان سنت جود در سال 1962 توسط دنی توماس تأسیس شد تا پس از موفقیت او بهعنوان یک سرگرمی، به جوامع کمک کند. امروزه این سازمان نیروی پیشرو در درک و درمان بیماریهای دوران کودکی از جمله بیماریهای عصبی کودکان است.
بیمارستان کودکان سنت جود با ابتکارات تحقیقاتی و درمان مستقیم با بیماریهای عصبی کودکان، بهویژه تومورهای مغزی و سرطان مبارزه میکند. بهعنوانمثال، آنها ابتکار عصبشناسی ترجمهای کودکان را برای تسریع توسعهی درمانهای جدید برای بیماریهای عصبی کودکان، بهویژه آنهایی که هیچ درمان مؤثر موجودی ندارند، ایجاد کردند. علاوه بر این، مرکز تحقیقات بیماریهای عصبی کودکان، برنامهای از ابتکار علوم اعصاب ترجمهای کودکان، نقش ژنتیک را در بیماریهای عصبی دوران کودکی بررسی میکند. علاوه بر این، آنها یکی از برنامههای پیشرو تومور مغزی در جهان را دارند که منحصراً به کودکان اختصاصدادهشده است.
برای آگاهی بیشتر:
از زمان تأسیس، بیمارستان تحقیقاتی کودکان سنت جود به بهبود نتایج برای میلیونها کودک، از جمله کسانی که از اختلالات عصبی رنج میبرند، کمک کرده است. بهعنوانمثال، بهعنوان تنها برنامهی تومور مغزی کودکان که با همکاری مستقیم با یک بخش تحقیقاتی در عصب بیولوژی رشدی کار میکند، نسبت به سایر بیمارستانهای کودکان در ایالات متحده، آزمایشهای بالینی بیشتری برای بیماران خود ایجاد کردهاند. علاوه بر این، سرمایهگذاری آنها در تحقیقات به برخی از مهمترین پیشرفتها در درمان بیماریهای کودکان کمک کرده است. همچنین، در سال 1996، دکتر سنت جود، پیتر دوهرتی، جایزهی نوبل فیزیولوژی و پزشکی را برای تحقیقاتش در مورد عفونتهای ویروسی و پیوند اعضا دریافت کرد.
ارسال نظر