در جهان سالانه حدود ۲۰ میلیون نفر به سرطان مبتلا میشوند. در ایران سالانه بیش از ۱۳۵ هزار نفر مبتلا به سرطان میشوند که تا سال ۱۴۲۰ این تعداد بیش از ۱۰۰ درصد افزایش خواهد داشت و آمار مبتلایان، به بیش از ۲۹۰ هزار نفر در سال خواهد رسید. بدین منظور در این مقاله، مؤسسه خیریه کسا اصفهان را با شعار: «آمدهایم با اتکا به کمکهای مردمی بکوشیم هیچ خانوادهای به علت «عدم توان مالی» کودک مبتلا به سرطان خود را از دست ندهد» به شما معرفی خواهیم کرد.
مؤسسه خیریه کسا
در سال ۱۳۸۴ جمعی از دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان، برای کمک به کودکان مبتلا به سرطان در بیمارستان امید، آغاز به فعالیتهای فرهنگی نمودند. بهتدریج و در هنگام فعالیت و گفتگو با خانواده این کودکان، دریافتند «هزینههای سرسامآور درمان» بسیاری از والدین را مجبور به «ترک درمان» فرزندشان میکند. آگاهی از این حقیقت تلخ سبب گردید تا با همکاری مؤسسه خیریه محک، هسته اولیه این مؤسسه خیریه را در بیمارستان امید تشکیل دهند. سرانجام با گردهمایی افراد معتمد و پزشکان مسئول، مؤسسه خیریه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان اصفهان با نام اختصاری «کسا» در سال ۱۳۹۳ به ثبت رسید. نام «کسا» برگرفته از سه واژه کودک، سرطان و امید است و لوگوی آن کودکی شاد به رنگ سبز با نماد زندگی و امید است.
هدف مؤسسه خیریه کسا
«تأمین کلیهی هزینههای درمانی کودکان مبتلا به سرطان» است. در حال حاضر مؤسسه خیریه کسا بیش از ۲,۳۰۰ کودک مبتلا به سرطان را تنها با بهرهگیری از کمکهای انساندوستانهی مردم و باهمت پرسنل رسمی و داوطلب خویش حمایت میکند. حمایتهای کسا بههیچوجه بستگی به ملیت، مذهب، نوع سرطان یا مقدار هزینههای درمان ندارد.
نحوه پذیرش بیماران خیریه کسا
برای تحت حمایت قرارگرفتن مؤسسه خیریه کسا بیماران باید با دردستداشتن مدارک موردنیاز به دفتر مرکزی مراجعه، اقدام به تشکیل پرونده نموده و تا تحت حمایت مؤسسهی خیرهیی کسا قرار گیرند. مددکاری کسا در این مرحله، وضعیت مراجعان را مورد بررسی قرار داده و برای آنان پرونده تشکیل میدهد. سپس بر اساس شرایط بیمار، درصد حمایتی او را که نشاندهنده نسبت پرداخت هزینهها توسط کسا به کل هزینههای وی است تعیین میشود. آنگاه مددکاران این مؤسسه در زمینه راهنمایی بیماران و پرداخت هزینههای مرتبط با بیماری در کنار بیماران و خانوادهی آنان خواهند بود.
پیشنهاد مطالعه:
بخش مددکاری خیریه کسا
مددکاران اجتماعی کسا در حوزه تخصصی سرطان کودک، از کودکان مبتلا به سرطان و خانوادههای آنها در زمینهی اجتماعی و اقتصادی حمایت مینمایند. آنان در حوزه بیماری کودک و نحوه مراقبت از او به خانواده آموزش میدهند. همچنین نحوه مدیریت و کنترل بحرانهای ناشی از بیماری را به خانواده میآموزند. آنچه مددکاران اجتماعی در کسا انجام میدهند جزء مؤثرترین خدماتی است که در ابعاد مختلف به بیمار و خانوادهی او ارائه میشود. مددکاران اجتماعی از مهارتهای علمی خود جهت بهبود وضعیت بیمار بهره میگیرند.
ارسال نظر