از مهمترین حوزههایی که سازمان غیرانتفاعی Charity Watch مورد بررسی قرار داده است، حوزه بیماری سرطان در میان مردم آمریکاست.
بخش چهار - برترین خیریهها در حوزه بیماری سرطان (قسمت سوم)
بیشتر بخوانید:
آمار برترین خیریههای حوزه بیماری سرطان آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch (بخش دوم)
11. انجمن تحقیقات سرطان رحم [تخمدان]
انجمن تحقیقات سرطان رحم یک سازمان غیرانتفاعی است که بر تحقیقات سرطان تخمدان و حمایت و پشتیبانی از بیماران آن متمرکز است. این سازمان در ژانویه 2016 از ادغام سازمان سابق تحقیقات سرطان تخمدان و اتحادیه ملی سرطان تخمدان تشکیل شد. اولین رئیس سازمان در سال 1998، تیلبریس، با کمک دونا کاران، جمعآوری کمکهای مالی را آغاز کرد، قبل از تبدیلشدن به انجمن تحقیقات سرطان رحم، سازمان تحقیقات سرطان تخمدان قدیمیترین و بزرگترین مؤسسه خیریه در ایالات متحده بود که تحقیقات سرطان تخمدان را تأمین مالی میکرد. هماکنون این انجمن یک سازمان پیشرو سرطان تخمدان در ایالات متحده است که در حوزه برنامههای حمایتی، آگاهی و حمایت از بیماران فعال است.
مجموعه Charity Watch در مارس سال 2022 گزارشی از روند فعالیت انجمن تحقیقات سرطان رحم منتشر کرد. درصد میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی در این سازمان بر اساس گزارش مذکور بدین صورت است که:
طبق اسناد مالی شفاف و دردسترس این انجمن، کل هزینههای محاسبه شده و کل مشارکتهای محاسبه شده در این مؤسسه به ترتیب 8.300.000 دلار و 5.800.000 دلار (رُند شده) بوده است. این انجمن تمامی معیارهای مدنظر دولت و شفافیت را دارد و در چینش اعضای هیئتمدیره از تعدادی عضو غیردولتی استفاده کرده و در تلاش است تا با انتشار محتوای جلسات برنامهریزی خود، تمامی مخاطبان و بازرسان را در جریان ریز جزئیات کار خود قرار دهد؛ علاوه بر این امر میزان حمایتهای دولتی دریافتی در این سازمان نیز از 0 تا 24 درصد تخمین زده میشود و اصل حریم شخصی مراجعین از نکات موردتوجه انجمن ملی تحقیقات سرطان رحم است.
طبق مجموع بررسیهای بهعملآمده نمره «الف -» به این مؤسسه اختصاصیافته است.
12. شبکه فعال سرطان پانکراس
شبکه فعال سرطان پانکراس یک مؤسسه خیریه مستقر در ایالات متحده است که پژوهشهای حوزه سرطان پانکراس را تأمین مالی میکند، برای بیماران و خانوادههایشان حمایتهای مراقبتی ارائه می دهد، وظیفه آگاهیبخشی به جامعه را نیز برعهده دارد. این بیماری در حدود سال 2020 به دومین علت اصلی مرگومیر ناشی از سرطان در ایالات متحده تبدیل شد. چشمانداز این سازمان کاهش تلفات ناشی از سرطان پانکراس است؛ این سازمان غیرانتفاعی با گسترش آگاهی جمعی و افزایش بودجه برای تحقیقات پیشگیری، تشخیص و درمان سرطان پانکراس به دنبال تحقق هدفهای خود است. شبکه فعال سرطان پانکراس در فوریه 1999 توسط گروهی از نجاتیافتگان و پرستاران متخصص از جمله پاملا آکوستا مارکوارت، پائولا کیم و تری لیرمن تأسیس شد. تا سال 2002، این سازمان 40 شعبه داوطلب در سراسر ایالات متحده ایجاد کرده بود. از سال 2008 تا 2016، رویدادهای اجتماعی این مجموعه بیش از 87 میلیون دلار برای پژوهشهای علتیابی سرطان پانکراس ایجاد کرد و کل سرمایهگذاری تحقیقاتی این مجموعه از سال 2003 تاکنون تقریباً 104 میلیون دلار تخمین زده شده است.
مجموعه Charity Watch در اکتبر سال 2022، گزارشی از شبکه فعال سرطان پانکراس جمعآوری کرد که بر طبق این گزارشها، میزان کل هزینهها در این مجموعه 41,000,000 دلار و میزان کل مشارکتها و کمکهای مالی 36,000,000 دلار برآورد شده است، علاوه بر این میزان حمایتهای دولتی دریافتی به سیاق سایر مؤسسات در این سازمان از 0 تا 24 درصد متغیر است؛ همچنین تعدادی از اعضای هیئتمدیره مؤسسه و تیم حسابرسی به نهادهای دولتی وابسته نیستند و اصل شفافیت را در تمامی اسناد مالی و مالیاتی رعایت کردهاند. اصل حراست از اطلاعات شخصی مشارکتکنندگان نیز در این مجموعه به طور کامل رعایت شده است. همچنین، بر اساس گزارش مجموعه نظارت بر خیریهها درصد میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی بهصورت نمودارهای زیر مشخص شده است:
طبق تمامی موارد بررسیشده، نمره کلی این مجموعه «الف» ارزیابی شده است.
بیشتر بخوانید:
آمار برترین خیریههای حوزه بیماری سرطان آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch (بخش نخست)
13. بنیاد پیشگیری از سرطان
بنیاد پیشگیری از سرطان که قبلاً بنیاد تحقیقات سرطان آمریکا یا بنیاد تحقیقات و پیشگیری سرطان نام داشت، یک مؤسسه خیریه مستقر و یکی از سازمانهای بهداشتی پیشرو در ایالات متحده است که به تشخیص زودهنگام و پیشگیری از سرطان اختصاص دارد. بنیاد پیشگیری از سرطان تنها سازمان غیرانتفاعی ایالات متحده است که صرفاً بر نجات جان همه افراد جهان از طریق پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان متمرکز شده است. بنیاد پیشگیری از سرطان از طریق تحقیق، آموزش، اطلاعرسانی و حمایت، به افراد بیشماری کمک کرده است تا از ابتلا به بیماری سرطان جلوگیری کنند یا خیلی سریع سرطان خود را تشخیص دهند. این بنیاد روزبهروز در حال پیشرفت و چشمانداز آن کاهش 40 درصدی مرگومیر ناشی از سرطان تا سال 2035 است. برای دستیابی به این هدف، بنیاد متعهد به سرمایهگذاری 20 میلیوندلاری برای فناوریهای نوآورانه در مسیر تشخیص زودهنگام سرطان و گسترش غربالگری سرطان است. این بنیاد هرساله کنفرانسهای حرفهای را در سراسر ایالات متحده برای کسانی که در زمینه سرطان دخیل هستند برگزار میکند. آنها به بیش از 300 دانشمند و بیش از 430 پروژه تحقیقاتی و به بیش از 150 مؤسسه تحقیقاتی پیشرو در سراسر جهان کمک مالی کردهاند.
طبق گزارش مجموعه Charity Watch که در ابتدای سال 2021 انجام شده است، میزان کل هزینههای این بنیاد 6,500,000 دلار و میزان کل مشارکتها 5,600,000 دلار بیان شده است که از این مبلغ 0 تا 24 درصد به مبلغ دریافتی از حمایتهای دولتی دریافتی مربوط میشود و میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز بهصورت زیر برآورد شده است:
طبق بررسیهای بهعملآمده، بنیاد پیشگیری از سرطان مدعی رعایت اصل شفافیت و استقلال که از معیارهای مهم مدنظر دولت محسوب میشوند، بوده و تمامی مراحل مالیاتی را بهدرستی طی کرده است؛ همچنین، این امر درباره تمامی اسناد حسابداری نیز رعایت شده است. در بنیاد پیشگیری از سرطان بیش از 5 عضو مستقل در هیئتمدیره وجود دارد و اطلاعات جلسات آنها نیز در اختیار عموم علاقهمندان قرار میگیرد و همچون بیشتر مؤسسات به اصل حریم شخصی نیز اهمیت میدهند.
طبق تمامی موارد بررسیشده، نمره کلی این مجموعه «الف -» ارزیابی شده است.
14. بنیاد سرطان پروستات
بنیاد سرطان پروستات که دفتر مرکزی آن در سانتا مونیکا، کالیفرنیا قرار دارد، در زمینه پیشگیری و درمان سرطان پروستات تحقیق میکند. چندین اکتشاف مهم سرطان پروستات که در 30 سال گذشته انجام شده است، چه از نظر بودجه و چه از نظر اجرا، در نتیجه اقدامات بنیاد سرطان پروستات بوده است. این نتایج شامل توسعه داروهای جدید، رویکردهای ژندرمانی و توسعه واکسنهایی است که به سیستم ایمنی بدن سیگنال می دهد تا سلولهای سرطانی را از بین ببرد. از سال 2007، بیش از 52.8 میلیون دلار به برنامههای محققان جوان تعلقگرفته است. تلاشها و حمایتهای این بنیاد به افزایش 20 برابری بودجه دولت برای تحقیقات سرطان پروستات کمک کرده است. بنیاد سرطان پروستات در سال 1993، شروع به کار کرد، در آن زمان تحقیقات سرطان پروستات به بنبست خورده بودند؛ اما این بنیاد مسیر جدیدی را امتحان کرد: سرمایهگذاری در نوآورانهترین و امیدوارکنندهترین برنامههایی که شایستگی سرمایهگذاری عمده را دارند. تشریفات اداری را کاهش دادند و زمان پاسخ به درخواستهای مالی را کوتاه کردند تا محققین باصلاحیت سریعتر دستبهکار شوند. نفوذ جهانی این بنیاد اکنون به 22 کشور گسترشیافته است. چارلز رایان، پزشک، انکولوژیست و مدیر تحقیقات سرطان پروستات در حال حاضر رئیس و مدیر اجرایی بنیاد است.
مجموعه Charity Watch در اواسط سال 2021 در کنار سایر خیریهها، گزارشی از فعالیت این بنیاد منتشر کرد که طبق آن کل هزینههای محاسبه شده و کل مشارکتهای محاسبه شده در این مؤسسه 35,000,000 دلار (رُند شده) بوده است؛ همچنین میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز به شرح زیر است:
آخرین خیریه فعال در زمینه بیماریهای سرطانی هم مانند سایر مؤسسات بین 0 تا 24 درصد حمایتهای مالی دولتی دریافت کرده؛ اما در تلاش بوده است در ترکیب برخی از اعضای خود جانب استقلال را رعایت کرده و از افراد غیردولتی استفاده کند. همچنین، اسناد و روندهای مالی در این مرکز شفاف و واضح بوده و شرط رعایت حریم شخصی مراجعین از نظر مجموعه نظارت بر خیریهها نمره لازمه را کسب کرده است.
طبق مجموع بررسیهای بهعملآمده نمره «الف» به این مؤسسه اختصاصیافته است.
ارسال نظر