یکی دیگر از مهم‌ترین حوزه‌هایی که سازمان غیرانتفاعی Charity Watch مورد بررسی قرار داده است، حوزه بیماری سرطان میان آمریکاییان است.

بخش چهار - برترین خیریه‌ها در حوزه بیماری سرطان (قسمت اول)

بیشتر بخوانید:

آمار برترین خیریه‌های نابینایان و کم‌بینایان آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch

1. بنیاد تحقیقات سرطان پستان

بنیاد تحقیقات سرطان پستان یک سازمان مستقل و غیرانتفاعی است که در حال حاضر به بیش از 255 محقق در 14 کشور کمک مالی می‌کند. بنیاد تحقیقات سرطان پستان تحقیقات اساسی در زمینه حساسیت ژنتیکی به سرطان پستان، سلول‌های بنیادی سرطان، تراستوزوماب، تصویربرداری اِم‌آرآی، مهارکننده‌های آروماتاز و غیره را تأمین مالی کرده است. این بنیاد در سال 1993 توسط اِوِلین لادر، تأسیس شد. یکی از مهم‌ترین تلاش‌های لادر و همکارش، الکساندرا پنی، آگاهی‌سازی درباره این گونه از سرطان و استفاده از روبان صورتی به‌عنوان نمادی بین‌المللی برای آگاهی از سرطان سینه بود.


مجموعه Charity Watch، اواخر سال 2021، گزارشی از مجموعه فعالیت‌های بنیاد تحقیقات سرطان پستان جمع‌آوری کرد که بر طبق این گزارش‌ها، درصد میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی در بنیاد تحقیقات سرطان پستان به شرح زیر است:

طبق اسناد مالی منتشر شده از این بنیاد، کل هزینه‌های محاسبه شده 58.000.000 دلار و کل مشارکت‌های محاسبه شده در این مؤسسه 75,000,000 دلار (رُند شده) بوده است. یکی از اعضای هیئت‌مدیره بنیاد همچنین عضو هیئت‌مدیره یک شرکت دیگری است که بخشی از درآمد فروش خود را به بنیاد اهدا کرده و رویدادهای مختلف جمع‌آوری کمک‌های مالی را به نفع بنیاد برگزار کرده است، لازم به ذکر است در تمامی آمارها هزینه‌های مشترک حسابداری هم لحاظ می‌شود. میزان حمایت‌های دولتی دریافتی در این سازمان از 0 تا 24 درصد متغیر است، همین امر در نمره کلی مؤثر بوده است. همچنین چندین عضو از هیئت‌مدیره مؤسسه و تیم حسابرسی مستقل - غیروابسته به نهادهای دولتی - هستند و تمامی اسناد مالی و مالیات‌ها کاملاً شفاف بودند؛ البته لازم به ذکر است طبق گزارش مذکور، اصل حفظ حریم شخصی مراجعین در این مجموعه به طور کامل اجرا نشده است.

طبق تمامی موارد بررسی‌شده، نمره کلی این مجموعه «الف» ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید:

آمار برترین خیریه‌های اقلیت نژادی آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch

2. مؤسسه تحقیقاتی سرطان

در دهه‌های اخیر، تعداد افرادی که بر اثر سرطان در ایالات متحده جان خود را از دست می‌دهند تقریباً یک‌سوم کاهش‌یافته است - آماری که به تسکینی برای بیماران و خانواده‌های آنها تبدیل شده است. پیشرفت زیادی در درمان بیماران سرطانی با ایمونوتراپی، بهبود غربالگری و تشخیص زودهنگام رخ‌داده است. ایمونوتراپی اکنون چراغ امیدی برای میلیون‌ها بیمار در سراسر جهان است که هر ساله با آن درمان می‌شوند، ایمونوتراپی سرطان یک روش مدرن و نوآورانه برای درمان سرطان است. مؤسسه تحقیقات سرطان از زمان تأسیس رسمی آن در 27 ژانویه 1953، زمینه پیشرفت ایمونوتراپی سرطان را ایجاد کرده و به تقویت آن ادامه می‌دهد. برپایه کار اختصاصی هزاران دانشمندی که از سال 1953 به بعد از این مؤسسه کمک مالی دریافت کرده‌اند، اکتشافات مهمی ایجاد شده است. بر اساس 70 سال تلاش این مؤسسه باید گفت هدف اصلی آنها چیزی نیست جز نجات جان افراد بیشتر با کمک به کشف و توسعه ایمونوتراپی قدرتمند برای همه انواع سرطان.


بر اساس گزارشی که مجموعه Charity Watch اواخر سال 2021، از مؤسسه تحقیقاتی سرطان منتشر کرد، کل هزینه‌های محاسبه شده و کل مشارکت‌های محاسبه شده در این مؤسسه 35,000,000 دلار (رُند شده) بوده است. همچنین گزارشی از درصد میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی در این سازمان به دست آمد که در جدول زیر به تصویر کشیده شده است:

مؤسسه تحقیقاتی سرطان در تلاش بوده است اصل شفافیت و استقلال که از معیارهای مهم مدنظر دولت است را رعایت کند و تمامی مراحل مالیاتی را صادقانه طی کرده است؛ همچنین، این امر درباره تمامی اسناد نیز رعایت شده است. در مجموعه دیان فوسی بیش از 5 عضو مستقل در هیئت‌مدیره وجود دارد و اطلاعات جلسات آن‌ها نیز در اختیار مراجعان و متخصصان قرار می‌گیرد. میزان حمایت‌های دولتی دریافتی در این مجموعه از 24 درصد تجاوز نمی‌کند و همچون برخی از مؤسسات بر اصل حریم شخصی حساس هستند.

بررسی‌های به‌عمل‌آمده نمره نهایی «الف -» را برای مؤسسه تحقیقاتی سرطان به ارمغان آورده است.

3. مرکز مراقبت‌های بیماران سرطانی

مرکز مراقبت‌های بیماران سرطانی که با نام بنیاد کمک‌های مشارکتی در مراقبت از سرطان هم شناخته می‌شود که در سال 1944 تأسیس شد. این مرکز یک سازمان ملی پیشرو است که خدمات و اطلاعات پشتیبانی حرفه‌ای و رایگان را برای کمک به مردم برای مدیریت چالش‌های عاطفی، عملی و مالی بیماری سرطان ارائه می‌دهد و می‌توان گفت یکی از بهترین مراکز خیریه فعال در این حوزه است.


مجموعه Charity Watch در سال 2020، گزارشی از مجموعه فعالیت‌های مرکز مراقبت‌های بیماران سرطانی جمع‌آوری کرد که بر طبق این گزارش‌ها، میزان کل هزینه‌ها در این مجموعه 87,000,000 دلار و میزان کل مشارکت‌ها و کمک‌های مالی 95,000,000 دلار برآورد شده است، علاوه بر این میزان حمایت‌های دولتی دریافتی به سیاق سایر مؤسسات در این سازمان از 0 تا 24 درصد متغیر است؛ همچنین تعدادی از اعضای هیئت‌مدیرi مؤسسه و تیم حسابرسی به نهادهای دولتی وابسته نیستند و اصل شفافیت را در تمامی اسناد مالی و مالیاتی رعایت کرده‌اند؛ اما اصل حراست از اطلاعات شخصی مشارکت‌کنندگان در این سازمان به طور کامل رعایت نشده است. همچنین، بر اساس گزارش مجموعه Charity Watch درصد میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی به‌صورت نمودارهای زیر مشخص شده است:

طبق تمامی موارد بررسی‌شده، نمره کلی این مجموعه «الف +» ارزیابی شده است.

بیشتر بخوانید:

آمار برترین خیریه‌های محیط زیستی آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch (بخش نخست)

4. مرکز درمان سرطان کودکان

مرکز درمان سرطان کودکان یک بنیاد غیرانتفاعی آمریکایی است که منبع مالی تحقیقات مربوط به درمان‌های ایمن و مؤثر برای کودکان مبتلا به سرطان را تأمین می‌کند. این مرکز هرساله در سراسر ایالات متحده میزبان رویدادهایی برای جمع‌آوری بودجه تحقیقات سرطان کودکان و یادبود کودکانی که درگیر سرطان بوده‌اند، است. درواقع هدف اصلی مرکز درمان سرطان کودکان تأمین مالی و حمایت از تحقیقات هدفمند و نوآورانه سرطان با نتایج قابل‌اندازه‌گیری، و منبع معتبر اطلاعات برای همه کسانی است که درگیر سرطان کودکان هستند.


طبق گزارش مجموعه Charity Watch که در اواخر سال 2022 انجام شده است، معیارهای شفافیت مالی و عدم وابستگی به نهادهای دولتی خصوصاً در ترکیب اعضای هیئت‌مدیره رعایت شده است؛ علاوه بر این موارد قواعد مرتبط به دسترس‌پذیری اسناد حسابداری در دستور کار آنها قرار دارد و رعایت حریم شخصی نیز از دیگر مواردی است که در بررسی‌های به‌عمل آمده نمره کاملی دریافت کرده است. بر اساس گزارش مذکور، میزان کل هزینه‌ها 4,800,000 دلار و میزان کل مشارکت‌ها 2,800,000 دلار بیان شده است که از این مبلغ از 0 تا 24 درصد به مبلغ دریافتی از حمایت‌های دولتی دریافتی مربوط می‌شود و میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی نیز به‌صورت زیر برآورد شده است:

طبق مجموع بررسی‌های به‌عمل‌آمده نمره «ب +» به این مؤسسه اختصاص یافته است.

5. مؤسسه سرطان دانا فاربر

مؤسسه سرطان دانا فاربر در بوستون ماساچوست از زمان تأسیس خود در سال 1947 متعهد شده است تا به بزرگسالان و کودکان مبتلا به سرطان بهترین درمان‌های موجود را ارائه دهد و درعین‌حال راه‌های درمانی خود را از طریق تحقیقات پیشرفته توسعه دهد. مأموریت این مؤسسه ارائه مراقبت‌های تخصصی، دلسوزانه و عادلانه به کودکان، بزرگسالان و خانواده‌های آنها، و درعین‌حال درمان و پیشگیری از سرطان و بیماری‌های مرتبط است.


مجموعه Charity Watch در اکتبر سال 2021 گزارشی از روند فعالیت این سازمان منتشر کرد. درصد میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی در این سازمان بر اساس گزارش مذکور بدین صورت است که:

اسناد مالی مؤسسه سرطان دانا فاربر با رعایت تمامی شفافیت‌های لازمه در سال 2021 منتشر شد که طبق این اسناد  2,220,000 دلار (رند شده) میزان کل هزینه‌های محاسبه شده و مبلغ 482,000,000 دلار (رند شده) میزان کل مشارکت‌های محاسبه شده برآورد شده است. این سازمان تمامی معیارهای مدنظر دولت و شفافیت را دارد. علاوه بر آن تمامی اسناد حسابداری اعم از اصلی و باطله در اختیار حسابرسان قرار می‌گیرد. اصل استقلال در چینش اعضای هیئت‌مدیره رعایت شده است و ریز جزئیات تمامی جلسات آن‌ها نیز در اختیار بازرسان قرار می‌گیرد؛ علاوه بر این امر میزان حمایت‌های دولتی دریافتی در این سازمان نیز از 0 تا 24 درصد تخمین زده می‌شود و اصل حریم شخصی مراجعین از نکات مورد توجه مؤسسه سرطان دانا فاربر است.

 طبق مجموع بررسی‌های به‌عمل آمده نمره «الف» به این مؤسسه اختصاص‌یافته است.

بیشتر بخوانید:

آمار برترین خیریه‌های محیط زیستی آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch (بخش دوم)

6. بنیاد صنعت سرگرمی / در مقابل سرطان مقاومت کنید

بنیاد صنعت سرگرمی که در سال 1942 تأسیس شد، یک سازمان چندوجهی است که جایگاه منحصربه‌فردی را در دنیای بشردوستی به خود اختصاص داده است. این بنیاد با به‌کارگیری صدای قدرتمند و استعدادهای خلاق صنعت سرگرمی، و همچنین جلب حمایت سازمان‌ها (دولتی و خصوصی) و جذب نیکوکاران متعهد به مسئولیت‌های اجتماعی، زمینه افزایش آگاهی و جمع‌آوری بودجه، توسعه و ارتقای برنامه‌های محلی را افزایش می‌دهد و در سطوح ملی و جهانی تغییرات مثبت اجتماعی را تسهیل می‌کند.


مجموعه Charity Watch در اکتبر سال 2020 درباره این مرکز تحقیق کرد. طبق بررسی‌های به‌عمل آمده، خیریه بنیاد صنعت سرگرمی مدعی رعایت اصل شفافیت و استقلال که از معیارهای مهم مدنظر دولت محسوب می‌شوند، بوده و تمامی مراحل مالیاتی را به‌درستی طی کرده است؛ همچنین، این امر درباره تمامی اسناد حسابداری نیز رعایت شده است. در خیریه مذکور بیش از 5 عضو مستقل در هیئت‌مدیره وجود دارد و اطلاعات جلسات آن‌ها نیز در اختیار عموم علاقه‌مندان قرار می‌گیرد. میزان حمایت‌های دولتی دریافتی در این مجموعه از 24 درصد تجاوز نمی‌کند؛ البته اصل رعایت حریم شخصی مراجعین نمرات مدنظر مجموعه Charity Watch را کسب نکرده است.

بر اساس گزارش مذکور، میزان کل هزینه‌ها در خیریه بنیاد صنعت سرگرمی 73,000,000 دلار و میزان کل مشارکت‌ها 57,000,000 دلار و میزان برگزاری برنامه‌ها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمک‌های مالی نیز به‌صورت زیر برآورد شده است:

طبق بررسی‌های به‌عمل آمده نمره «الف» به این مؤسسه اختصاص‌یافته است.