یکی دیگر از مهمترین حوزههایی که سازمان غیرانتفاعی Charity Watch مورد بررسی قرار داده است، حوزه بیماری سرطان در میان مردم آمریکاست.
بخش چهار - برترین خیریهها در حوزه بیماری سرطان (قسمت دوم)
بیشتر بخوانید:
آمار برترین خیریههای حوزه بیماری سرطان آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch (بخش نخست)
7. انجمن سرطان خون (لوسمی) و لنفوم
هدف اصلی انجمن سرطان خون و لنفوم درمان بیماری میلوما، سرطان خون و لنفوم و بهبود کیفیت زندگی بیماران و خانوادههایشان است. انجمن لوسمی و لنفوم در پی اندوه یک خانواده از مرگ پسر نوجوانشان متولد شد. پدر و مادر رابرت روسلر دی ویلیرز که در سن 16 سالگی تسلیم بیماری سرطان خون شد، یک سازمان جمعآوری کمک مالی و تحقیقاتی به نام پسرشان راهاندازی کردند. این بنیاد به دلیل اعتقاد تقریباً بیحدوحصر خانواده دی ویلیرز مبنی بر اینکه سرطان خون و سایر سرطانهای خون واقعاً قابلدرمان هستند، به طور پیوسته رشد کرد و اولین شعبه رسمی خود را در منطقه نیویورک افتتاح کرد. این سازمان، پس از تغییر نام خود به انجمن لوسمی، در دهه 1960 به انجمن لوسمی آمریکا تغییر نام داد تا بتواند گستره وسیعی از خدمترسانی را در سطح ملی ایجاد کند.
طبق گزارش مجموعه Charity Watch که در ابتدای سال 2021 انجام شده است، میزان کل هزینهها 400,000,000 دلار و میزان کل مشارکتها 433,000,000 دلار بیان شده است که از این مبلغ 0 تا 24 درصد به مبلغ دریافتی از حمایتهای دولتی دریافتی مربوط میشود و میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز بهصورت زیر برآورد شده است:
معیارهای شفافیت مالی و عدم وابستگی به نهادهای دولتی خصوصاً در ترکیب اعضای هیئتمدیره رعایت شده است؛ علاوه بر این موارد قواعد مرتبط به حریم شخصی و دسترسپذیری اسناد حسابداری در دستور کار آنها قرار دارد. مجموعه Charity Watch مانند سایر مؤسسات خیریه، ارزیابیهای عمیقی از گزارشگری مالی این خیریه انجام داده و بهدقت امور مالی آنها را بررسی کرده است. رتبهبندی و امتیازدهی نهایی نیز نتیجه محاسبات درصد برنامه خیریه و هزینه افزایش 100 دلار است.
نمره نهایی این مجموعه، طبق بررسیهای سازمان Charity Watch «الف -» است.
بیشتر بخوانید:
آمار برترین خیریههای نابینایان و کمبینایان آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch
8. مرکز [درمان] سرطان یادبود اسلون کترینگ
مرکز سرطان یادبود اسلون کترینگ یک مؤسسه درمانی و تحقیقاتی سرطان در منهتن در شهر نیویورک است. این بیمارستان در سال 1884 بهعنوان بیمارستان سرطان نیویورک تأسیس شد. این مرکز، یکی از 52 مرکز جامع سرطان شناخته شده توسط مؤسسه ملی سرطان است. مقر اصلی آن در خیابان در منهتن واقع شده است. طبق آمارهای رسمی بهترین بیمارستانهای ۲۰۲۱-۲۰۲۲ در ایالات متحده، مرکز سرطان یادبود اسلون کترینگ دومین بیمارستان برتر در حوزه ارائه مراقبتهای مربوط به بیماری سرطان در کشور است. هدف اصلی این مجموعه پیشگیری و درمان سرطان، مراقبت از بیمار و گسترش برنامههای توسعه، تحقیقاتی و آموزشی است.
طبق گزارش مجموعه Charity Watch که در ژانویه 2021 انجام شده است، معیارهای شفافیت مالی و عدم وابستگی به نهادهای دولتی خصوصاً در ترکیب اعضای هیئتمدیره رعایت شده است؛ علاوه بر این موارد قواعد مرتبط به دسترسپذیری اسناد حسابداری در دستور کار آنها قرار دارد؛ همچنین، رعایت حریم شخصی از جمله مواردی است که در بررسیها بهعملآمده نمره کاملی دریافت کرده است.
بر اساس گزارش مذکور، میزان کل هزینهها 5.244,000,000 دلار و میزان کل مشارکتها 263.000.000 دلار بیان شده است که از این مبلغ 0 تا 24 درصد به مبلغ دریافتی از حمایتهای دولتی دریافتی مربوط میشود و میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز بهصورت زیر برآورد شده است:
طبق تمامی موارد بررسیشده، نمره کلی این مجموعه «ب +» ارزیابی شده است.
9. بنیاد تحقیقات مولتیپل میلوما (میلوم متعدد)
بنیاد تحقیقات مولتیپل میلوما یک سازمان خیریه اختصاصدادهشده به مولتیپل میلوما، نوعی از سرطان خون غیرقابلدرمان، است. این مرکز، یک مرکز انتفاعی است و بازدهی بالایی از پول مشارکت خیرین به دست میآورد. بنیاد تحقیقات مولتیپل میلوما در سال 1998 توسط خواهران دوقلوی کتی گیوستی و کارن اندروز و پس از تشخیص درگیری یکی از آنها با این بیماری تأسیس شد. این بنیاد در تلاش بود تا با استفاده از مدلهای تجاری بهجای مدلهای آکادمیک توسعه درمانی، درمانهایی را برای بیماری مولتیپل میلوما ایجاد کنند. در واقع این بنیاد یک سرمایهگذار خصوصی تحقیقات مولتیپل میلوما است که بیش از 120 میلیون دلار از زمان آغاز به کار برای کمک مالی به بیش از 120 آزمایشگاه در سراسر جهان جمعآوری و به استراتژیهای تحقیقاتی متنوعی کمک کرده است تا نتایج بلندمدت، میانمدت و کوتاهمدت در تلاش برای ارائه سریعتر درمانهای بهتر به بیماران ارائه شود. تا سال 2013 این بنیاد بیش از 250 میلیون دلار جمعآوری کرده بود و به تأیید شش داروی جدید برای درمان این بیماری کمک کرد.
مجموعه Charity Watch در آوریل سال 2022 درباره این مرکز تحقیق کرد. طبق بررسیهای بهعمل آمده، بنیاد تحقیقات مولتیپل میلوما مدعی رعایت اصل شفافیت و استقلال که از معیارهای مهم مدنظر دولت محسوب میشوند، بوده و تمامی مراحل مالیاتی را بهدرستی طی کرده است؛ همچنین، این امر درباره تمامی اسناد حسابداری نیز رعایت شده است. در ترکیب اعضای خیریه مولتیپل میلوما بیش از 5 عضو مستقل وجود دارد و اطلاعات جلسات آنها نیز در اختیار عموم علاقهمندان قرار میگیرد. میزان حمایتهای دولتی دریافتی در این مجموعه از 24 درصد تجاوز نمیکند و همچون بیشتر مؤسسات به اصل حریم شخصی نیز اهمیت میدهند.
میزان کل هزینهها در خیریه بنیاد تحقیقات مولتیپل میلوما 28,000,000 دلار و میزان کل مشارکتها 19,000,000 دلار و میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز بهصورت زیر برآورد شده است:
نمره نهایی این مرکز، «الف» در نظر گرفته شده است.
بیشتر بخوانید:
آمار برترین خیریههای اقلیت نژادی آمریکا از نظر مؤسسه Charity Watch
10. مؤسسه ملی همکاری سرطان پستان
مؤسسه ملی سرطان پستان یک سازمان مردمی است که نیروی حمایت مردمی، آموزش، سیاست و تحقیقات را برای بسیج جمعی پایاندادن به سرطان پستان ترکیب میکند. این شرکت در سال 1991 توسط گروهی از نجاتیافتگان سرطان پستان از جمله رئیسجمهور، فران ویسکو تأسیس شد. اعضای همکار در این مؤسسه شامل گروههای پشتیبانی سرطان پستان، گروههای اطلاعاتی و خدماتی، و همچنین سازمانهای ارائهدهنده موارد بهداشت و سلامت زنان هستند. مؤسسه ملی سرطان پستان سه هدف اصلی را دنبال میکند:
الف) تحقیق: ترویج تحقیقات در مورد علت و مداخلات پیشگیرانه و درمانی بهینه برای این نوع از سرطان از طریق افزایش بودجه، تقویت نوآوری و رویکردهای مشارکتی و بهبود پاسخگویی؛
ب) دسترسی: بهبود دسترسی به مراقبتهای باکیفیت سرطان پستان مانند تشخیص، درمان و مراقبت - بهویژه برای افراد محروم و فاقد بیمه - از طریق قانونگذاری و تغییر در سیستمهای ارائه مراقبتهای بهداشتی برای همه زنان و مردان؛
ج) تأثیرگذاری: آموزش و توانمندسازی زنان و مردان بهعنوان همکاران مجموعه، افزایش مشارکت و تأثیر افراد مبتلا و سایر فعالان حوزه سرطان پستان.
طبق گزارش مجموعه Charity Watch که در سال 2022 انجام شده است، معیارهای شفافیت مالی و عدم وابستگی به نهادهای دولتی خصوصاً در ترکیب اعضای هیئتمدیره مؤسسه ملی سرطان پستان رعایت شده است؛ علاوه بر این موارد قواعد مرتبط به دسترسپذیری اسناد حسابداری در دستور کار آنها قرار دارد و رعایت حریم شخصی نیز از دیگر مواردی است که در بررسیها بهعملآمده نمره کاملی دریافت کرده است. بر اساس گزارش مذکور، میزان کل هزینهها 2,800,000 دلار و میزان کل مشارکتها 3,800,000 دلار بیان شده است که از این مبلغ تا سقف 24 درصد به مبلغ دریافتی از حمایتهای دولتی دریافتی مربوط میشود و میزان برگزاری برنامهها نسبت به بودجه کل و هزینه جذب سرمایه و کمکهای مالی نیز بهصورت زیر برآورد شده است:
طبق مجموع بررسیهای بهعمل آمده نمره «الف» به این مؤسسه اختصاص یافته است.
ارسال نظر